We Land -toimistorakennus edustaa kunnianhimoista vastuullisuusajattelua

     
22 09 2023
Photographer: Hannu Rytky

We Land – tulevaisuuden tarpeisiin suunniteltu toimistorakennus – valmistuu keväällä 2024. Uuden 37 000 m2 rakennuksen, joka sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa kulttuurin ja lukuisten muiden toimistorakennusten ympäröimänä, on suunnitellut JKMM tiiviissä yhteistyössä NCC Property Developmentin kanssa.

Sen lisäksi, että We Landissa on laajalti huomioitu uusi hybridityökulttuuri, se pyrkii korkeaan kestävyyteen.

Kuparista kierrätetty julkisivumateriaali ja 95 prosentin jätteenhyödyntämisaste työmaalla ovat esimerkkejä We Land -hankkeen kunnianhimoisesta vastuullisuusajattelusta. Rakennuksen hiilipäästöjä on pienennetty normaalista 30 prosenttia, ja energiankulutus on raja-arvoista -23 prosenttia. Rakennus tulee olemaan A-energialuokassa.

We Land sai jo suunnitteluvaiheessa BREEAM Outstanding -ympäristösertifikaatin, mikä on korkein taso, jonka tässä eurooppalaisessa ympäristösertifiointijärjestelmässä voi saada. Rakennus myös rakennetaan tuon korkeimman Outstanding-tason kriteerien mukaisesti. We Land tulee olemaan valmistuttuaan ensimmäinen rakennus Suomessa, jolle haetaan korkeinta BREEAM Outstanding -tasoa.

Lue lisää hankkeesta täältä.