Tekvi HUB

Sijainti: Helsinki
Tilaohjelma: Aula, Kokoustilat, Toimitilat
Status: Valmistunut - 2016
Tilaaja: Helsingin kaupunki

Tekvi HUB on uusi työtila Helsingin rakennusvalvontaviraston kahdeksan työntekijän tiimille. Se toimii pienemmän mittakaavan pilotointitilana Helsingin kaupungin teknisten virastojen yhteisille toimitiloille.

Tekvi HUBin suunnittelussa noudatettiin JKMM:n Teknisille virastoille suunnittelemien monitila- ja sisustuskonseptien periaatteita.

Tekvi HUBin uusiin tiloihin kuuluu 2 neuvotteluhuonetta, loungetila, ryhmätyöskentelytila, hiljaisen työn tila, sekä työpisteet tiimin kahdeksalle jäsenelle.

Tekvi HUBin tilojen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota tilan akustiikkaan. Kaikissa tiloissa on käytetty akustisia seinäelementtejä ja työpisteiden välissä on akustoivia väliseiniä.

Konseptin periaatteiden mukaisesti toiminnot on sijoiteltu niin että hiljaisen, keskittymistä vaativaan työhön tarkoitettujen alueiden läpi ei kuljeta vaan kohtaamisalueet ovat neuvotteluhuoneiden yhteydessä. Tiloissa on myös täysin hiljaiseen, häiriöttömään työhön omistettu huone. Työntekijät voivat vapaasti valita kulloiseenkin työtehtäväänsä soveltuvan työtilan.

 

© Tuomas Uusheimo
© Tuomas Uusheimo
© Tuomas Uusheimo
© Tuomas Uusheimo
© JKMM