Etsimme korjausrakentamisen osaajaa

Rakennusten peruskorjaus edistää kestävää kehitystä. Panostamme entistä enemmän korjausrakentamisen suunnitteluun ja haemme nyt lisää alan asiantuntijoita joukkoomme. 

Oletko etsimämme vahvan työkokemuksen omaava arkkitehti, jolta löytyy tietotaitoa eri aikakausien arkkitehtuurista ja rakentamisesta? Oletko toiminut korjausrakentamishankkeissa pääsuunnittelijana ja/tai projektiarkkitehtina? Arvostamme kokemusta suojeltujen kohteiden restauroinnista sekä vaativista käyttötarkoituksen muutoksista.

ODOTAMME SINULTA

MEISTÄ

JKMM Arkkitehdit on kokonaisvaltaisen suunnittelun toimisto, jonka töissä yhdistyy arkkitehtuuri, sisustusarkkitehtuuri, kaupunkisuunnittelu, kalustesuunnittelu, grafiikka ja taide.  JKMM sai alkunsa vuonna 1998 Turun pääkirjaston kansainvälisen arkkitehtuurikilpailun voitosta. Lukuisten suunnittelukilpailujen voittojen myötä meistä on kasvanut kansainvälisesti arvostettu, yksi Suomen johtavista toimistoista, joka työllistää lähes 100 ammattilaista.  

Meidät tunnetaan erityisesti julkisista rakennuksista ja tiloista, toimistorakennuksista ja työympäristöistä, asuntoarkkitehtuurista sekä ennen kaikkea korkealaatuisista ja aikaa kestävistä suunnitteluratkaisuista. Tunnetuimmat projektimme sisältävät sekä korjaus- että uudisrakentamista, esimerkiksi Amos Rex ja Lasipalatsi, Kuvataideakatemia Mylly, Helsingin yliopiston Tiedekulma, Hämeenlinnan Verkatehdas, Tanssin talo, sekä Turun, Seinäjoen ja Kirkkonummen kirjastot. 

Visiomme on olla yksi maailman kiinnostavimmista suunnittelutoimistoista, joka rakentaa onnellista ja kestävää tulevaisuutta merkityksellisellä arkkitehtuurilla ja muotoilulla.  Missiomme on parantaa maailmaa yksi rakennus ja tila kerrallaan. 

Meillä pääset työskentelemään alan parhaimpien asiantuntijoiden kanssa. Saat työkavereiksesi ihmisiä, jotka rakastavat sitä mitä tekevät, ja tärkeän tehtävän organisaatiossa, jossa työsi jälki näkyy. Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa ja meillä voi tehdä töitä hybridisti. 

Haluatko sinä olla mukana toteuttamassa laadukasta suunnittelua osana JKMM:n maineikasta tarinaa? 

HAKUOHJEET

Hae viimeistään 1.5. mennessä lähettämällä hakemuksesi, CV:si ja portfoliosi osoitteeseen work@jkmm.fi otsikolla ”Korjausrakentamisen arkkitehti”.  

Lisätietoja voi tiedustella myös toimitusjohtajaltamme sähköpostitse samppa.lappalainen@jkmm.fi tai puhelimitse 050 364 5787 perjantaisin klo 13–15.00 välisenä aikana.