Vääksyntie 2 sisustus

Sijainti: Helsinki, Finland
Toiminto: Aula, Kahvila, Monitoimitiloja
Laajuus: 15 000 m2
Status: Valmistunut - 2017
Asiakas: OP-ryhmä
Hyvinvointi

Vääksyntie 2 täydentää korttelin veistoksellista julkisivua, mutta samalla se on myös oma itsenäinen rakennuksensa. Viisikerroksisena sen korkeus jää hieman muuta julkisivua matalammaksi. Korttelin kulmaan muotoiltu pieni aukio kutsuu kohti sen takanurkkaan kätkettyä sisäänkäyntiä.

Materiaalivalinnoissa on pyritty kestäviin, laadukkaisiin ratkaisuihin. Rakenteet ovat terästä ja betonia. Sisäpinnoissa ja kalusteissa on suosittu luonnonmateriaaleja, luonnonkiveä ja puuta.

Rakennuksen ylemmät kerrokset jatkavat OP korttelin korkealaatuista toimistotilaa. Toimistokerrokset ovat muunneltavia monitilaympäristöjä. Korttelikokonaisuutta yhdistävä galleriakäytävä jatkuu Vääksyntie 2 asti, ja yhdistää sen sisäkautta muuhun kortteliin.

© Tuomas Uusheimo
© Tuomas Uusheimo
© Tuomas Uusheimo
© Tuomas Uusheimo
© Tuomas Uusheimo
© Tuomas Uusheimo
© Tuomas Uusheimo