OP Arkadia

Sijainti: Helsinki
Tilaohjelma: Toimitilat
Laajuus: 370 m2
Status: Valmistunut - 2015
Tilaaja: OP-ryhmä

OP Privaten ja Yrityspankin edustusneuvottelutilat Arkadiankatu 23:ssa remontoitiin OP Vallilan rakennustöiden yhteydessä. Tiloihin haluttiin luoda sama moderni ja visuaalisesti yhtenäinen asiakaskokemus kuin Vallilan kortteliin.

Kuten OP Vallila, myös Arkadiankadun edustusneuvottelutilojen sisustus viestii kestävyyden, pysyvyyden ja suomalaisuuden teemoja. Sisustuksessa näkyy suomalainen käsityön perinne sekä taide yhdistettynä nykyaikaiseen dynaamiseen työympäristöön.

Tila- ja asiakaskokemusta on tuotu esiin erityisesti taiteen keinoin. Porrashuoneiden seiniin, sekä asiakkaiden odotteluaulaan on toteutettu suomalaisen graffittitaiteilija Jussi TwoSevenin fotorealistiset Avara luonto - eläinteokset. Sisääntulohallissa oleva keraaminen takkaverhoilu on toteutettu taiteilija Kirsi Kivivirran Vine -laatoilla piensarjatuotannon käsityömäisin menetelmin.

Materiaaleissa on käytetty suomalaiseen perinteeseen pohjautuvia kauniisti ikääntyviä materiaaleja, kuten kiveä, puuta, keramiikkaa ja villaa. Irtokalusteissa yhdistellään olemassa olevia klassikkokalusteita ja nuorten suomalaisten muotoilijoiden tuotteita. Tilat ja kalusteet ovat suunniteltu kestämään käyttöä sekä aikaa.

© Arsi Ikäheimonen
© Arsi Ikäheimonen
© Arsi Ikäheimonen
© Arsi Ikäheimonen
© Arsi Ikäheimonen
© Arsi Ikäheimonen
© Arsi Ikäheimonen
© Arsi Ikäheimonen